Malalan Nazorjeva odpira vrata v svet nakita

Center prestolnice bo kmalu postal bogatejši za prav posebno prodajalno nakita. Draguljarna Malalan namreč v središču Ljubljane odpira poslovalnico Malalan Nazorjeva, ki bo nadomestila dobro poznano lokacijo Malalan Mladi.

Družinsko podjetje z več kot 70-letno tradicijo v Sloveniji in na Hrvaškem ponuja ročne ure, nakit in diamante najvišje kakovosti, s poslovalnico Malalan Nazorjeva pa z dostopnimi cenami širši publiki odpiramo vrata v svet najkakovostnejših draguljev.

Nagradna igra pred otvoritvijo


Novo lokacijo v samem centru Ljubljane bomo obeležili v sodelovanju z italijansko znamko nakita DoDo – naročnikom na mesečni novičnik Malalan podarjamo 10 zlatih obeskov z začetnico imen srečnih izžrebancev in izžrebank.

Žrebanju se pridružite tako, da izpolnite prijavnico na mesečni novičnik Malalan. Med vsemi naročniki bomo 26. 5. 2022 izžrebali 10 srečnežev, ki bodo na otvoritvi poslovalnice Malalan Nazorjeva prejeli zlat obesek z začetnico svojega imena.Malalan Nazorjeva svoja vrata odpira 31. 5. 2022 na naslovu Nazorjeva ulica 2.
Nova poslovalnica Malalan Nazorjeva bo ponujala nakit znamk Marco Bicego, DoDo, Pesavento in draguljarske izdelke lastne proizvodnje, med katerimi so poročni prstani, zaročni prstani in nakit z diamanti. 

Raznolika ponudba nakita


Malalan Nazorjeva se od Draguljarne Malalan na Mestnem trgu 21 razlikuje po tem, da nakit iz zlata za vse priložnosti ponujajo že od 100 evrov naprej. Raznoliko ponudbo sestavljajo kosi, izdelani v Sloveniji in Italiji, primerni pa so za vsako priložnost.

Gospodje lahko ob nasvetih strokovnjakov izberejo zaročni prstan ali najdejo pozornost za obeleženje obletnice, starši otrokom poiščejo darilo za uspešno opravljeno diplomo ali maturo, pari lahko izbirajo v bogati ponudbi poročnih prstanov, ne manjka pa niti ponudbe daril za krst, obhajilo ali birmo.

Igrivi obeski za vsako priložnost


Malalan Nazorjeva ponuja italijanski nakit DoDo, ki je znan po igrivih obeskih za ogrlice ali zapestnice. Izdelani so iz odgovorno pridobljenih surovin, predvsem srebra in zlata, motivi pa segajo vse od črk, živali in nebesnih znamenj do simbolov ljubezni in še in še.

Znamka DoDo je že od samih začetkov tesno povezana z okoljevarstvom: med drugim podpirajo projekt Tenaka, ki je v zadnjih letih poskrbel za oživitev več kot 1000 kvadratnih metrov koralnih grebenov v Maleziji.

Nakit iz zlata s posebno svilnato površino


V novi poslovalnici na Nazorjevi ulici v Ljubljani najdete tudi unikatno posebnost iz draguljarskega sveta: ročno izdelan nakit Marco Bicego. Italijanski oblikovalec Marco Bicego na sodoben način interpretira starodavno tehniko površinske obdelave zlata, s katero iz sicer trdnega zlata izvabijo na otip svilnato in mehko površino.

Značilen izgled pa nakitu Marco Bicego dajejo pazljivo izbrani kamni vseh barv, ki vas že ob prvem pogledu odnesejo v pravljične pokrajine, ki so v med potovanji zaznamovale tega edinstvenega oblikovalca nakita.

Nakit s podpisom Malalan


V zlatarskih delavnicah na Mestnem trgu 21 v Ljubljani pod oblikovalsko taktirko Tjaše Malalan izdelujemo nakit, ki ga zaznamujejo edinstvene oblike, predvsem pa izredno udobje ob nošenju. Nakit znamke Malalan je izdelan iz 18-karatnega zlata, krasijo pa ga dragi kamni najvišje kakovosti.

Naša najbolj igriva, predvsem pa cenovno dostopna kolekcija se imenuje Malalan Spomini, njena značilnost pa so prstani, ki so izdelani z namenom zlaganja. Na enem prstu lahko nosite več prstanov z različnimi vzorci, kombinacije pa po želji prilagajate glede na priložnost ali trenutno počutje. Cene prstanov Spomini, ki so v celoti izdelani iz zlata, se začnejo pri 250 evrih.


Malalan Nazorjeva
DoDo

Nagradno žrebanje ob otvoritvi Malalan Nazorjeva


Pogoji sodelovanja

Nagradno igro organizira podjetje Malalan d.o.o. s sedežem na naslovu Mestni trg 21, 1000 Ljubljana, Slovenija. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Za sodelovanje ni starostne omejitve. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre.

Sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki se prijavijo na prejemanje mesečnega novičnika Malalan v obdobju med 16.5.2022 in 25.5.2022 ter imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Starostne omejitve za sodelovanje v nagradni igri ni.

Vsak sodelujoči potrjuje, da je se seznanjen s pogoji nagradne igre in se zavezuje, da bo ravnal v skladu z njimi.

Žreb in podelitev nagrade

Žrebanje poteka računalniško ob prisotnosti dvočlanske komisije. V kolikor računalnik izbere nagrajenca, ki ne izpolnjuje vseh pogojev določenih v točki 1 in točki 2, sme organizator žreb ponoviti. Izžrebani nagrajenci bodo javno obveščeni prek e-mail naslova, ki so ga zapisali ob prijavi, pozvali jih bomo da kot odgovor posredujejo osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, stalno prebivališče, davčna številka). Posredovanje osebnih podatkov je pogoj za izročitev nagrade. Nagrajenec nagrado prejme po pošti.

Denarno izplačilo ali zamenjava nagrade ni možna. Nagrade niso prenosljive.

Varovanje osebnih podatkov

Sodelovanje sodelujočega v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, in sicer za obdelavo vseh njegovih osebnih podatkov, ki so bili za potrebe nagradne igre posredovane organizatorju. Sodelujoči soglaša, da organizator nagradne igre hrani vse podatke, pridobljene od sodelujočega, ter jih obdeluje oziroma uporablja za namene izvajanja nagradnega žrebanja in za namene neposrednega trženja (obveščanja o poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah) do preklica.

Udeleženec lahko kadar koli pisno zahteva, da se s strani organizatorja nagradne igre njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja. Zahteva se odda s klikom na povezavo »odjavite se« v nogi promocijskih e-sporočil. V zvezi z izvedbo zahteve udeleženec ne nosi nobenih stroškov.

Organizator si pridružuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi dvom o istovetnosti podatkov o nagrajencu ali če se ugotovi, da je bilo sodelovanje v nagradni igri v nasprotju z določili te nagradne igre. Ostalo dokumentacijo v zvezi z izvedbo nagradne igre hrani organizator.

Plačilo davkov

Za nagrade, ki presegajo skupno vrednost 42 EUR, so nagrajenci dolžni podeljevalcu nagrade posredovati podatke o svoji davčni številki in davčni izpostavi. V primeru, da nagrajenec zahtevanih podatkov ne posreduje do 29.5.2022, izgubi pravico do nagrade.

Nagrajencem se vrednost nagrade nad 42 EUR všteva v letno davčno osnovo za odmero dohodnine. Dobitek v nagradni igri, ki presega vrednost 42 EUR, se v skladu z Zakonom o dohodnini (ZDoh-2) obdavči po stopnji 25 % od vrednosti dobitka, povečanega s koeficientom davčnega odtegljaja (1,33333). Izračun in akontacijo dohodnine opravi podaljevalec nagrade. Če je znesek izračunane akontacije dohodnine nižji od 20 EUR, se akontacija dohodnine ne odtegne in ne plača, vrednost dobitka pa se bo vseeno vštela v letno davčno osnovo za odmero dohodnine. Davčni odtegljaj se odtegne hkrati z obračunom drugega dohodka v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitne druge davčne obveznosti bremenijo nagrajence.

Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

Odgovornost

Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k nagradni igri strinja. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. V tem primeru se zavezuje, da bo o tem udeležence obvestil prek e-maila. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.

Končne določbe

Organizator si pridržuje pravico spreminjanja Pravilnika o nagradnih igrah brez predhodne najave, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator udeležence obveščal prek e-maila.

Nagrajenci

Nagrajenci bodo ob zaključku nagradne igre prejeli e-mail z informacijami o tem, ali so bili izžrebani. Prevzem nagrade je mogoč na dan otvoritve poslovalnice Malalan Nazorjeva – 31.5.2022